INICI Sobre mi DANSA/PERFORMANCE DIRECCIÓ/ASSISTÈNCIA LAB Media Contacte CALENDARI

.04

LAB

Tècnica, creació i recerca de moviment amb Pau Aran Gimeno

 

Beatrix Mexi Molnar Photography

2009-2019

PROFESSOR CONVIDAT

Williams College, Williamstown · Shenandoah University, Winchester · Marymount College, New York City ·  Institut del Teatre de Barcelona · Conservatorio Superior de Danza "María de Ávila" · NOD, Torino · LDC, Ancona · Bambú Danza, Madrid · ESDM, Barcelona · FAI-AR,  Marseille · Certamen Coreográfico de Tetuán, Madrid · Obrador de Moviments, Barcelona · Architanz, Tokyo · Espais independents a Barcelona, Montpellier, Murcia, Vigo, Mallorca, Londres, Xile, Argentina, Colombia i Costa Rica.

Cada cos té el seu propi llenguatge, únic i perfecte. La nostra eina de treball ha de ser contínuament potent i sensible. Amb això en ment, treballarem a través del joc i el plaer, amb exercicis basats en la tècnica, la composició, la improvisació i la narrativa corporal. Obrirem l'espai per dialogar amb nosaltres mateixos i amb els altres. Ens connectarem amb una expressió personal autèntica i millorarem la qualitat del moviment. Aconseguirem un augment de la consciència dels nostres límits, que ens permetrà superar-los. El resultat del nostre treball ens ajudarà a tenir una ment oberta i autònoma, capaç d'adaptar-se a un procés creatiu.

Ofereixo un espai perquè el procés creatiu es realitzi, per tenir contacte amb un mateix, amb sensibilitat i expressió, sense pretensions o judicis, on tot és possible
— Pau Aran

'LAB bits'